RVS Soccer Skilss
Facebook   Twitter   Youtube    
Home   •   Aanbod   •   Individuele trainingen   •   Wie, wat, waarom?   •   Inschrijven   •   Contact
  Logo Onder      
         
         
         
         
   

De trainers van RVS Soccer Skills

   
    Arjan Otto
Als speler van ondermeer de eerste elftallen van Bolnes, BVV Barendrecht, ASWH en Rijsoord heb ik gebruik mogen maken van de technieken die Wiel Coerver begin jaren 80 openbaarde. Inmiddels ben ik alweer ruim 10 jaar als jeugdtrainer en technisch jeugdcoördinator actief. Vanaf het begin heb ik gewerkt met gerichte techniektraining. Het is genieten om het technische niveau van kinderen te zien groeien. Vanuit deze basis kunnen de spelers hun kwaliteiten optimaal gaan benutten, met als doel het behalen van ieder zijn persoonlijke top. Met de Ridderkerkse Voetbalschool wil ik hier graag een steentje aan bijdragen.


Eric May

Na mijn actieve carrière in de eerste elftallen van Puttershoek en NSVV heb ik, na bijna 25 jaar jeugdtrainer te zijn geweest, de overtuiging dat de basis van trainen met jeugd ligt bij een positieve benadering en vertrouwen geven. Vooral kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn daar heel gevoelig voor. Met een juiste benadering zullen kinderen veel plezier beleven aan het spelletje. Net als in alle andere sporten zijn de technische basisvaardigheden belangrijk om je goed te ontwikkelen en progressie te maken in het voetbal. Zowel tijdens de trainingen in clubverband als trainingen bij de RVS Soccer Skills heb ik mij altijd vastgehouden aan het basisprincipe van positieve benadering in combinatie met een van de belangrijkste dingen in voetbal, namelijk het aanleren van technische vaardigheden.


Piet Merrelaar
Bij het doorlopen van de jeugdopleiding van Feyenoord heb ik niet expliciet op techniek getraind zoals hier bij de RVS Soccer Skills. Na mijn actieve carrière in de eerste elftallen van Sportclub Feyenoord, DHZ en Hellevoetsluis ben ik 9 jaar werkzaam geweest als jeugdtrainer. In de periode als jeugdtrainer ben ik zeer enthousiast geraakt over de "Coerver-oefenstof", ik zag in korte tijd spelertjes op technisch vlak grote progressie maken. Om voor de RVS Soccer Skills deze skills over te brengen op kinderen doe ik dan ook met zeer veel plezier. Juist kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar hebben daar veel profijt van!


 
 
Arjan Otto


Eric May

Piet Merrelaar
   
         
         
    RVS Soccer Skills bedankt de volgende sponsoren: Quick Van Twist Vastgoed De Bondt Devaca - Creative Support    
         
           
    RVS Soccer Skills
Secretariaat Huizingastraat 8 • 2984 GM Ridderkerk
06-22903556 (Arjan Otto) • info@rvssoccerskills.nl
Website gesponsord en
vormgegeven door:

Devaca - Creative Support

   
           
    Copyright: RVS Soccer Skills  |  Algemene bepalingen